Thrive Global Romania TV Show Promo

Așa cum vă povesteam și săptămâna trecută, familia Thrive Global România s-a mărit cu două noi formate video:  ”Adevăr sau… întâmplare” și ”Good vibes, good coffee”, urmând ca în luna iulie să faceți cunoștință și cu celelalte emisiuni, pe care vi le-am pregătit: ”Spune pe bune” și ”Punct și de la capăt”. Cu alte cuvinte, misiunea noastră – de a redefini succesul și de a combate epidemia de burnout – este declinată acum nu numai pe site-ul nostru thriveglobal.ro, ci și pe Magic TV și pe canalul de YouTube Magic FM. Pentru că, se știe, o imagine face cât o mie de cuvinte.

Adevăr sau… întâmplare

Iar dacă n-ați apucat să urmăriți încă emisiunile noastre din această săptămână, o să vă spunem că luni, la ”Adevăr sau… întâmplare” invitata noastră a fost psihoterapeuta Gabriela Maalouf, expert în parenting, care ne-a deslușit câteva mituri vehiculate în legătură cu educația copiilor. 

Așa am aflat de ce nu vrem să repetăm greșelile părinților noștri în creșterea copiilor (un mit desființat de Gabriela), dacă instinctul de părinte ne ajută să ne creștem copiii mai bine decât cărțile și dacă este indicat să ne sacrificăm pentru cei mici. În plus, ne-am lămurit o dată pentru totdeauna dacă este cu adevărat posibil să fugi de model pornind de la anti-model, dacă ține de sete un pahar emoțional gol și ce riscăm, dar și ce câștigăm, când copiii au o relație cu bunicii, cum să folosim cuvântul ”nu” (fără să devenim insuportabili pentru cei mici), cât de adevărat este că al doilea copil e mai ușor de crescut decât primul. Oare sunt mai norocoși copiii care n-au nimic de făcut prin casă ori îi ajutăm când le dăm sarcini potrivite, în funcție de vârsta lor? Câte întrebări atâtea răspunsuri, oferite cu mult profesionalism și după ani de experiență în consilierea părinților și copiilor de către Gabriela Maalouf.

Vă mai spunem că emisiunea ”Adevăr sau… întâmplare” se difuzează în fiecare luni, de la ora 11 pe Magic TV, și în reluare de la ora 18.00, și vă lăsăm aici un link cu episodul complet, disponibil pe canalul de YouTube Magic FM:

Ne revedem săptămâna viitoare la aceeași oră pe Magic TV, alături de invitata noastră, Ioana Chicet-Macoveiciuc, blogger de parenting cu multă experiență, cunoscută în online ca Prințesa urbană. Ioana Chicet-Macoveiciuc ne va vorbi despre importanța lecturii în dezvoltarea imaginației celor mici și ne va oferi și alte tips-uri de parenting.

Good vibes, good coffee

Dacă ți-e dor de o cafea bună și de o discuție pe măsură, emisiunea ”Good vibes, good coffee” este o conversație relaxată într-o cafenea bucureșteană (diferită în fiecare episod), între George Vintilă și invitații săi (atleți, scriitori, personalități din domeniul showbiz-ului autohton), care împărtășesc cu noi secretele din spatele victoriilor și reușitelor lor (fie că vorbim de carieră, viață personală sau pasiuni). Cu alte cuvinte, ne spun care sunt ingredientele succesului, care au funcționat în cazul lor. Invitații condimentează aceste povești cu detalii inedite și informații interesante din viața lor (cum ar fi preferințe în materie de muzică, activități favorite, idolii lor, plăceri vinovate sau cum se văd peste zece ani). La finalul conversației, invitatul este provocat să răspundă la o întrebare incitantă: ”Ce-ai face dacă…?”.

Prima noastră invitată a fost scriitoarea și regizoarea Chris Simion care ne-a vorbit despre momentele când a simțit că trebuie să pună pe primul loc atenția pentru meserie, cum a găsit loc pentru creșterea personală, dar și despre încercările prin care a trecut recent pe plan personal și despre proiectul său de suflet: primul teatru independent, construit după mai bine de 70 de ani în România, finanțat în exclusivitate din fonduri private, Teatrul Grivița 53. 

Așadar, urmăriți în fiecare marți, de la ora 11 și în reluare de la ora 18, emisiunea ”Good Vibes, Good Coffee”, difuzată de Magic TV, pentru că invitații lui George Vintilă promit multe povești interesante.

Iar dacă ați ratat difuzarea primului episod al emisiunii ”Good vibes, good coffee”, puteți urmări întreaga emisiune pe canalul de YouTube Magic FM:

Spune pe bune

Săptămâna viitoare, mai precis miercuri la ora 11, va debuta emisiunea Spune pe bune”, care este practic o dezbatere relaxată, purtată între Liana Stanciu, un specialist (un psiholog, un nutriționist, un expert financiar, sau un antreprenor de succes) și un invitat permanent (Mr. Curious), care reprezintă vocea publicului, punând mereu întrebări pertinente, dorind să afle detalii și explicații clare, făcând paralele cu fapte sau situații asemănătoare din viața de zi cu zi. Sperăm că v-am stârnit curiozitatea și că miercuri veți fi pe recepție!

Punct și de la capăt

O altă emisiune pe care abia așteptăm să o împărtășim cu voi este ”Punct și de la capăt”, care prezintă poveștile unor oameni ce au dobândit un alt tip de succes decât cel acceptat în mod convențional, reorganizându-și fundamental viața, emisiune care va debuta la Magic TV pe 9 iulie. 

Ne revedem săptămâna viitoare pe Magic TV! Până atunci vă dorim un weekend minunat și nu uitați: Keep Thriving! 

Citește și:

Ce înseamnă Thrive?

Thrive for Magic TV: 4 noi emisiuni TV marca Thrive Global

Author(s)

  • Crina Alexe

    redactor-șef Thrive Global România

    După 17 ani ca jurnalist la revista de modă și lifestyle ELLE România, în care a scris despre evenimentele culturale locale, cărți, modă, parenting, relații și destinații de călătorie și în care a intervievat mulți oameni interesanți, care i-au împărtășit poveștile lor pline de inspirație, Crina a decis că o schimbare este mai mult decât binevenită. Mai ales că rutina la locul de muncă este calea sigură spre plafonare, ca să nu zicem burnout. Așa că s-a alăturat echipei entuziaste de la Thrive Global România, alături de care speră să inițieze conversația pe plan local despre burnout și epuizare, despre cum pot fi ele combătute și, nu în ultimul rând, despre curajul de a ne accepta vulnerabilitățile. Așadar, trimiteți-i opiniile și sugestiile voastre pe aceste teme pe adresa [email protected]. Keep thriving!