În următoarele 3 minute vei afla:

– Cum poți intra în legătură cu experții Thrive prin intermediul Asistentului Thrive.
– Ce are de spus Asistentul Thrive în legătură cu relația ta de cuplu.  


Pentru mulți dintre noi a devenit evident faptul că felul în care trăim și muncim s-a schimbat radical în ultimele câteva săptămâni, de când întreaga omenire se confruntă cu criza provocată de coronavirus, iar efectele acestor schimbări le vom vedea și le vom simți mult timp de acum încolo.

De aceea, Thrive Global România vine în întâmpinarea nevoilor societății cu noul serviciu de mesagerie online, Asistentul Thrive, care reprezintă o modalitate unică de a interacționa cu publicul nostru, ajungând la oameni mai ușor, răspunzându-le instantaneu la întrebări și mesaje, cu ajutorul specialiștilor și experților Thrive, totul într-un mod foarte prietenos, facil, intuitiv și interactiv.

Deși platforma Thrive Global există în mai multe țări (Statele Unite, Grecia, India și Australia), suntem mândri să împărtășim cu voi acest serviciu pentru prima oară în România, lansarea fiind o premieră la nivelul rețelei Thrive Global.

Cum funcționează:

Conceput ca o fereastră de dialog pe Facebook Messenger, o platformă la care milioane de oameni au acces, Asistentul Thrive funcționează ca o interacțiune conversațională, pe care utilizatorii o percep ca pe o discuție cu o persoană reală sau chiar cu un prieten. Prin intermediul acestui canal de comunicare, utilizatorii găsesc informație bine structurată și verificată, care răspunde principalelor lor preocupări din această perioadă, de la sănătate la stil de viață. Și ne referim aici la: wellbeing (cum să rămâi sănătos și puternic în timpul crizei), lucratul de acasă (cum să-ți menții concentrarea și productivitatea când lucrezi de la distanță), relații și familie (cum interacționezi cu partenerul, cu părinții și cu copiii tăi în noua situație). În plus, noul serviciu oferă comunității noastre posibilitatea de a descoperi articolele relevante de pe site-ul thriveglobal.ro, selectate de editorii noștri în acord cu zonele de interes ale utilizatorilor și sugerate în timpul interacțiunii de pe Facebook Messenger.

Utilizatorii vor primi sfaturi pentru un somn mai bun, pentru o alimentație sănătoasă, pentru gestionarea stresului și a singurătății, pentru rutină și concentrare, dar și pentru gestionarea relațiilor cu colegii, cu partenerul și cu cei mai mici membri ai familiei.

Utilizatorii pot opta să primească zilnic un set de sfaturi, structurate, de fapt, ca niște micropași, adică tips-uri livrate în fiecare zi, ușor de implementat, cu un mecanism ușor de adaptat nevoilor fiecăruia dintre noi, concepute cu ajutorul experților Thrive Global (psihologi, psihoterapeuți, traineri și coachi).

Prin furnizarea acestor micropași, ne asumăm misiunea de a veni în sprijinul comunității Thrive Global România și de a face noua normalitate mai ușor de gestionat.

Așa că intră pe pagina noastră de Facebook și hai să stai de vorbă cu Asistentul Thrive: https://www.messenger.com/t/thriveglobalromania! Asistentul Thrive, noul tău prieten virtual!

Află mai multe detalii pe pagina noastră de Facebook – Thrive Global România – sau accesează thriveglobal.ro.

Citește și:

Ce înseamnă să fii Thrive pe timp de coronavirus

Cum ne-a schimbat izolarea?