În următoarele 3 minute vei afla:

– Ce-i aduce fericire în viața personală.
– Cine este persoana pe care o admiră cel mai mult. 


Thrive Global: Ce te face să te dai jos din pat în fiecare dimineață?

Raluka: Tot ceea ce am, muzica, toți oamenii minunați pe care îi am în jurul meu și pentru care sunt recunoscătoare!

TG: Cum prioritizezi lucrurile când ai multe de făcut?

R: Pot să mă consider o norocoasă pentru că nu trebuie să le fac chiar singură pe toate în ceea ce privește cariera muzicală. Am o echipă care mă ajută și pe care știu că mă pot baza oricând. Cred că succesul prioritizării este să le iei pe toate cu calm și să le rezolvi în ordinea urgențelor.

TG: Care e secretul tău pentru o viață mai bună?

R: Good energy only! Munca, zâmbetul pe buze și în suflet! Dacă-ți dorești cu adevărat o viață mai bună, lucruri frumoase, trebuie să-ți setezi mentalul și astfel vei reuși.

TG: Când simți că ești prea stresată sau prea copleșită de viață, ce faci ca să ieși din acea stare?

R: De cele mai multe ori cânt și conduc sau ies la alergat în parc. Mă ajută foarte tare pentru destresare și pentru deconectare. Din când în când, cu toții mai avem nevoie de momente cu noi în care să ne punem gândurile în ordine.

TG: Cum scapi de gândurile rele? Ce-ți aduce optimismul, mai ales în această perioadă?

R: Gânduri rele nu prea am. Sunt momente când sunt emoționată, atunci când lansez o piesă sau când am ceva important de făcut. Ceea ce-mi aduce cu adevărat fericire în viață personală sunt nepoțeii mei. Atunci când sunt cu ei, nu mai contează nimic!

TG: Care este pentru tine semnalul de alarmă că ai pus prea multă presiune pe tine, că ai ajuns la capătul puterilor?

R: La capătul puterilor încă n-am ajuns! Mai am mult până acolo. Nu v-ați obișnuit cu mine? Sunt foarte greu de doborât!

TG: Ce sfat i-ai da adolescentei care ai fost?

R: Să-și încălzească vocea înainte de concert! Să fie mai răbdătoare, să mai lase din impulsivitate și să nu mai fie naivă!

TG: Spune-ne o mică schimbare, pe care ai făcut-o în viața ta, ca să te conectezi mai bine cu ceilalți.

R: Am învățat să iau lucrurile mai în joacă și am învățat să încerc să înțeleg oamenii și acțiunile lor.

TG: Faci ceva anume ca să-ți menții concentrarea?

R: Încă nu am găsit secretul! Când îl voi găsi, promit să vi-l zic și vouă!

TG: Care este cartea care ți-a schimbat viața?

R: Nu neapărat că mi-a schimbat viața, dar m-a făcut să văd lucrurile un pic mai deschis. Poate sună a clișeu, dar titlul cărții este Cele cinci limbaje ale iubirii.


Povești care vă inspiră, care vă vor emoționa și care, în același timp, vă vor ajuta să rămâneți sănătoși emoțional și fizic.

→ Săptămânal la tine în inbox.


TG: A existat un moment de cotitură în viața ta? Un moment în care ai simțit că ești în fața unei alegeri importante?

R: Au existat mai multe momente în viață în care a trebuit sa fac alegeri importante. Unele dintre ele au fost mai ușoare, altele mai grele, dar tot acest parcurs m-a transformat în ceea ce sunt astăzi.

TG: Când a fost ultima dată când ai simțit că ai eșuat și cum ai depășit momentul?

R: Eu nu consider că atunci când eșuezi este o problemă atât de mare, ci o iau ca pe o lecție. Poate e chiar mai bine că am un alt termen de comparație pentru momentul în care voi reuși.

TG: Care este ultimul lucru pe care-l faci seara înainte de culcare?

R: Verific agenda pentru a doua zi, mă asigur împreună cu echipa mea că totul este în regulă și probabil mă uit la un film dacă mai sunt în stare. 

TG: Împărtășește-ne un citat care te motivează.

R: “Pentru că pot!”.

TG: Există o persoană care este un model pentru tine?

R: Nu există o persoană anume care să fie un role model pentru mine. Apreciez toți oamenii din jurul meu, de la fiecare dintre ei am ce învăța. Da, îi sunt recunoscătoare mamei mele, pentru că tot ceea ce am învățat mai bun pe lumea asta, de la ea știu! 

TG: Ce iei cu tine, oriunde ai pleca?

R: Telefonul și încărcătorul.

Raluka, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, născută în Deva, este în momentul de față parte a juriului super show-ului de la PRO TV, SuperStar România! Încă de la lansare, piesele ei au devenit hit-uri, fiind recunoscută pentru piese precum I like the trumpet, Aroma, Lasă-mă-mi place sau Îndrăgostiți neuniform. De-a lungul anilor a impresionat atât la concursurile muzicale, cât și în show-urile TV la care a participat și a demonstrat că este una dintre cele mai puternice voci feminine de la noi din țară.

Citește și:

Monica Bîrlădeanu: ”Nu mă aștept, nici să pot de toate”

Irina Rimes: ”Iartă și fii mereu pozitiv”

Author(s)

  • Crina Alexe

    redactor-șef Thrive Global România

    După 17 ani ca jurnalist la revista de modă și lifestyle ELLE România, în care a scris despre evenimentele culturale locale, cărți, modă, parenting, relații și destinații de călătorie și în care a intervievat mulți oameni interesanți, care i-au împărtășit poveștile lor pline de inspirație, Crina a decis că o schimbare este mai mult decât binevenită. Mai ales că rutina la locul de muncă este calea sigură spre plafonare, ca să nu zicem burnout. Așa că s-a alăturat echipei entuziaste de la Thrive Global România, alături de care speră să inițieze conversația pe plan local despre burnout și epuizare, despre cum pot fi ele combătute și, nu în ultimul rând, despre curajul de a ne accepta vulnerabilitățile. Așadar, trimiteți-i opiniile și sugestiile voastre pe aceste teme pe adresa [email protected] Keep thriving!