În următoarele 5 minute vei afla:

– De ce e loc și de greșeli în viața unui om.
– Ce preferă Anca să nu delege.


Thrive Global: Care e primul lucru pe care îl faci când te dai jos din pat?

Anca Dumitra:  Mă spăl pe dinţi.

TG: Ce te energizează?

AD: Ceea ce fac, pot fi foarte obosită, dar dacă este ceva ce îmi place foarte tare… Repetiţiile, spectacolele pe care le joc cu bucurie, startul filmărilor mă energizează mai degrabă decât o cafea.

TG: Care este secretul tău pentru o viaţă mai bună?

AD: Dacă nu poţi să faci bine, mai bine nu face rău! Fii cinstit cu cine eşti, cu ce-ţi doreşti, nu te băga prea mult în treaba altuia.

TG: Care este cartea care ţi-a schimbat viaţa?  

AD: Citesc scenarii, piese de teatru. Îmi plac citatele, dar nu am ceva după care să-mi ghidez viaţa. Sunt multe replici, când încep o piesă nouă, rămân cu ceva de-acolo. Acum repet D’ale Carnavalului şi am ceva replici de la Miţa Baston. În schimb, sunt fan poezie, Adrian Păunescu.

TG: Spune-ne despre este relaţia ta cu telefonul. Doarme cu tine-n pat?

AD: E mult mai apropiată decât mi-aş fi dorit. Doarme în apropierea patului. Suntem prea mult dependenţi de telefon.

TG: Cum te descurci cu email-urile?

AD: Îmi scriu singură email-urile, e vorba de program şi nimeni nu-l ştie mai bine decât mine.

TG: Dacă te trezești în mod neașteptat cu 15 minute libere într-o zi, cum le petreci? 

AD: Când am treabă nu mai există nimic altceva, dar şi când am liber, ce mă bucur de acel moment! Depinde foarte tare. Dacă mă găsesc acasă sau într-un parc, mă bucur de un interviu bun.

TG: Când a fost ultima oară când te-ai simţit epuizată și de ce?

AD: Chiar zilele trecute, au fost nişte zile intense, emoţional. Zborul de la Londra a avut o mică întârziere. (Anca a fost prezentă la Londra la premiera filmului realizat de BBC – Doing Money, o ecranizare a unui caz, real în care o tânără din România a fost răpită în Londra și obligată să se prostitueze în Irlanda). Dar mi-am revenit repede.

TG: Când a fost ultima dată când ai simțit că ai eşuat și cum ai depăşit momentul?

AD: Vreau să cred că o linie firească s-a păstrat în fiecare proiect. E bine să mai faci şi greşeli, doar să nu fie eşecul prea mare că să te dezechilibreze total. Cred că contează să ai credinţa lucrului bun, chiar dacă rezultutul nu este cel scontat, măcar ai fost cinstit cu acţiunea ta.

Anca Dumitra este actriță și rolul savuros din serialul “Las Fierbinți” i-a adus un capital important de imagine. Anca a făcut patru ani de balet, deci înțelege perfect regulile fair-play-ului și auto-disciplina, a făcut modelling și joacă în piese de teatru încă din liceu. Declară despre rolul Gianinei că este o provocare, pentru că nu este simplu să interpretezi o tânără “în totalitate naivă, credulă până la idioțenie”, dar că serialul în sine e o distracție pentru toți actorii.

Citește și:

Monica Cadogan, antreprenoare, owner Vivre: “Încrederea nu vine uşor şi trebuie construită”

Diana Cosmin, jurnalistă: ”Viața e prea scurtă ca să faci pe plac tuturor”